Interpretare Vise cu Pierdere

 

   Cand visezi ca ai pierdut ceva, visul indica faptul ca este posibil sa fi pierdut intr-adevar ceva ce nu ai realizat inca. Visul poate fi, de asemenea, un semnal pentru tine de curatare si reorganizare in viata ta. Poate ca esti coplesit si distras de agitatia vietii de zi cu zi. Alternativ, pierderea a ceva, de multe ori coincide cu o schimbare semnificativa de viata sau o problema din starea de veghe. Pe o nota simbolica a pierde lucruri in vis sugereaza oportunitati pierdute, relatii din trecut sau aspecte uitate de tine. Asociatiile personale referitoare la lucruri te duc la pierderea cheii problemei in sens emotional si al interpretarii visului tau. Cand visezi ca pierzi o sarcina are interpretare ca o idee sau un plan nu a mers cum era de asteptat. Visul poate servi, de asemenea, ca un avertisment impotriva cursului tau de actiune actual. Trebuie sa-ti schimbi calea ta sau risti sa pierzi ceva semnificativ si valoros pentru tine. Alternativ, visul indica faptul ca ai fost nedreptatit intr-un fel. Daca esti gravida in prezent, atunci visele in care pierzi sarcina sunt comune in al doilea trimestru de sarcina.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Pierdut : Cand visezi ca esti pierdut, visul are interpretare ca ai pierdut directia in viata sau ai pierdut din vedere obiectivele. Te simti ingrijorat si nesigur ... :

          Pietre : Daca visezi o piatra visul are interpretare ca puterea, permanenta, stabilitatea si integritatea, asa cum se regaseste in expresia "la fel de solid ca o stanca". ...