Interpretare Vise cu Piscina

 

   Daca visezi un bazin de inot visul are interpretare ca relaxare, liniste, lux si confort. Ai nevoie sa iei o pauza. Alternativ, o piscina are interpretare ca ai nevoie sa recunosti si sa intelegi propriile sentimente. Este timpul sa te scufunzi si sa te ocupi de aceste emotii. Ai nevoie sa cureti si sa speli trecutul care doare. Sa iei in considerare si adancimea piscinei. Daca ai inotat pe la fund, atunci inseamna ca aceste emotii sunt profunde si poate fi mai greu sa le confrunti. Ai avea nevoie sa lucrezi pentru aceasta, nu mai conteaza cat de dificil. Daca inoti in piscina putin adanca atunci aceasta implica faptul ca ar trebui sa fii capabil sa te ocupi cu usurinta de sentimentele tale. Daca visezi o piscina goala visul are interpretare ca te simti literalmente gol si lipsit de emotii. Cand visezi ca piscina este umpluta cu gunoi visul indica faptul ca ai un stil de viata de excese. Ai nevoie sa atenuezi si sa arunci unele dintre emotiile negative din viata ta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Pisica : A vedea o pisica in visul tau are interpretare ca un spirit independent, sexualitate feminina, creativitate si putere. Pisica reprezinta, de asemenea nenorociri ... :

          Pisoi : Daca visezi un pisoi, visul reprezinta o faza de tranzitie spre independenta. Esti gata de a explora lucruri noi pe care viata le are de oferit. Alternativ, ...