Interpretare Vise cu Plaja

 

   A vedea plaja in visul tau are interpretare ca intalnirea intre doua stari ale mintii. Nisipul este simbolul proceselor rationale si mentale, in timp ce apa semnifica aspectele irationale, inconstante, si emotionale ale tale. Acesta este un loc de tranzitie intre fizic/material si spiritual. Cand visezi ca esti pe plaja si te uiti spre ocean, indica schimbari majore si necunoscute care au loc in viata ta. Ia in considerare starea oceanului, daca acesta este calm, placut, furtunos, etc Cand visezi ca te uiti spre plaja, are interpretare ca te intorci catre ceea ce este familiar pentru tine. Alternativ, ai putea sa accepti sau sa te adaptezi la schimbarile din viata ta. A visa ca te relaxezi pe o plaja semnifica faptul ca urmatoarele saptamani vor fi calme si linistite pentru tine. Stresul va fi atenuat si vei gasi linistea mentala. Cand visezi ca lucrezi pe plaja semnifica un proiect de afaceri care va va consuma o mare parte din timp.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Plamani : Daca visezi plamani, visul are interpretare ca intelegere, creativitate si inspiratie. Alternativ, plamanii pot indica o situatie stresanta si se refera la ... :

          Plans : Cand visezi ca tu sau cineva se plange despre ceva semnifica sentimente reprimate sau neexprimate, care ameninta sa iasa la suprafata. Plangerea/reclamatia ...