Interpretare Vise cu Plutesti

 

   Cand visezi ca plutesti in aer indica satisfactie, multumire si acceptare a unor situatii. Lasi deoparte problemele tale si sari peste obstacole. Te confrunti cu noua ta libertate si obtii o noua perspectiva asupra lucrurilor. Nimic nu pare prea coplesitor sau prea greu de manevrat. Alternativ, plutind in visul tau are interpretare ca ratacesti prin viata fara tinta si fara niciun scop. Pur si simplu mergi unde te duce curentul. Cand visezi ca plutesti pe apa are interpretare ca iti tii in frau sentimentele tale. Cand visezi ca plutesti, dar te temi sa te misti are interpretare ca pui sub semnul intrebarii propriile abilitati. Te indoiesti de tine insuti.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Poarta : A vedea sau a trece printr-o poarta in vis are interpretare ca pasesti intr-o noua etapa a vietii. Ea reprezinta, de asemenea, noi oportunitati si posibilitati, ... :

          Podea : A vedea o podea in vis reprezinta sentimentul tau de securitate. Ai o fundatie solida pe care te poti baza. Podeaua din vis poate simboliza, de asemenea, ...