Interpretare Vise cu Poarta

 

   A vedea sau a trece printr-o poarta in vis are interpretare ca pasesti intr-o noua etapa a vietii. Ea reprezinta, de asemenea, noi oportunitati si posibilitati, mai ales in cazul in care poarta este deschisa. A vedea o usa inchisa in visul tau inseamna incapacitatea de a depasi dificultatile actuale. Daca nu reusesti sa deschizi poarta, atunci se arata ca munca ta va fi vazuta ca nesatisfacatoare. Aceasta poate insemna, de asemenea, ca nu esti gata sau nu esti pregatit pentru a face pasul urmator. Cand visezi ca te urci pe o poarta are interpretare ca incerci sa depasesti unele situatii. Vrei sa stii ce urmeaza pentru tine inainte de a te angaja la ceva. Daca urci pe poarta, atunci inseamna ca cauti o scurtatura in viata. Aceasta se poate referi, de asemenea, la nerabdarea ta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Podea : A vedea o podea in vis reprezinta sentimentul tau de securitate. Ai o fundatie solida pe care te poti baza. Podeaua din vis poate simboliza, de asemenea, ... :

          Politist : A vedea politia in vis are interpretare ca structura, reguli, putere, autoritate si control. Trebuie sa pui capat comportamentului neglijent sau altfel legea ...