Interpretare Vise cu Politist

 

   A vedea politia in vis are interpretare ca structura, reguli, putere, autoritate si control. Trebuie sa pui capat comportamentului neglijent sau altfel legea te va prinde pana la urma. Alternativ, visul se refera la esecul in onorarea obligatiei si a angajamentelor. Cand visezi ca esti arestat de politie are interpretare ca te simti retinut sexual sau emotional din cauza vinii. Visul poate fi, de asemenea, o metafora ca simti teama de ceva. Cand visezi ca esti un ofiter de politie reprezinta propriul sentiment de moralitate si constiinta. Visul poate servi pentru a te ghida pe o cale dreapta. Daca ai vise recurente in care esti un ofiter de politie, atunci aceasta poate insemna ca actiunile tale din trecut te lasa plin de vina. Ia in considerare comportamentul si actiunile tale ca politist. Cand visezi ca esti in cautarea unui suspect, atunci se indica faptul ca partea ta din tine care e obraznica si vicleana este in conflict cu standardele tale morale. Cand visezi ca esti un politist sub acoperire implica faptul ca mergi impotriva constiintei tale. Cand visezi ca ai dificultati in a contacta politia are interpretare ca inca trebuie sa-ti recunoasti propria ta autoritare intr-o situatie. Ai nevoie sa preiei controlul si comanda asupra vietii tale. Cand visezi ca esti tras pe dreapta de politie are interpretare ca trebuie sa incetinesti si sa o iei mai moale.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Pompieri : A vedea un pompier in vis reprezinta sinele superior. Treci printr-o perioada de curatare si purificare. Pompierul este simbolul unui erou adevarat si de ... :

          Porc : A vedea un porc in visul tau are interpretare ca murdarie, lacomie, incapatanare sau egoism. Alternativ, porcul poate reprezenta lacomie, opulenta si excesivitate. ...