Interpretare Vise cu Porc

 

   A vedea un porc in visul tau are interpretare ca murdarie, lacomie, incapatanare sau egoism. Alternativ, porcul poate reprezenta lacomie, opulenta si excesivitate. Poate se refera la cineva care este murdar sau cineva care este sovin. Daca va plac porcii si crezi ca porcii sunt draguti, atunci visul tau despre un porc murdar si gras reprezinta conceptiile gresite pe care le ai despre anumite lucruri. Ceea ce crezi si ceea ce este in realitate pot fi doua lucruri diferite. Acest porc poate fi analog cu o relatie sau cu un barbat din viata ta. Crezi ca porcul va fi intr-un anumit fel, dar, in realitate, nu este deloc ceea ce ti-ai imaginat. A vedea un porc care este gatit de viu in visul tau are interpretare ca treci printr-o transformare drastica. Esti gata sa scapi de negativitatea din jurul tau.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Portocale : A vedea un portocal in visul tau inseamna sanatate si prosperitate. Cand visezi ca mananci portocale indica satisfactia cu viata ta si locul in care te ... :

          Portofel : A-ti vedea portofelul in vis are interpretare ca auto-identitate sau securitate financiara. Cand visezi ca portofelul tau a fost furat indica faptul ca ...