Interpretare Vise cu Porumbei

 

   A vedea un porumbel in vis are interpretare ca pace, liniste, armonie, dragoste si inocenta. In special, a vedea un porumbel alb in vis reprezinta loialitate, dragoste, simplitate, blandete si prietenii. Aceasta poate insemna, de asemenea, un mesaj si o binecuvantare de la Sfantul Duh. Ai renuntat la gandurile de ura si razbunare. Cand visezi ca Iisus elibereaza un porumbel alb, apoi se refera la raspandirea cuvantului Lui Dumnezeu. Cand visezi ca porumbeii se imperecheaza si construiesc un cuib are interpretare ca o casa plina de iubire, liniste, placere si de securitate. A vedea un porumbel care zboara dinspre tine in visul tau are interpretare ca cineva drag a murit.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Porunca : Cand visezi ca ii dai cuiva o porunca sa faca ceva are interpretare ca sunteti prea dominant sau prea arogant. Cand visezi ca cineva ti-a dat o porunca ... :

          Poseta : A vedea sau a purta o geanta in vis reprezinta secretele, dorintele si gandurile care sunt tinute indeaproape si pazite. Ea are interpretare ca identitatea ...