Interpretare Vise cu Poseta

 

   A vedea sau a purta o geanta in vis reprezinta secretele, dorintele si gandurile care sunt tinute indeaproape si pazite. Ea are interpretare ca identitatea si simtul de sine. Ia in considerare, de asemenea, starea posetei pentru indicii ale starii tale de spirit si ale sentimentelor tale. Alternativ, o geanta are interpretare ca organele genitale feminine si uterul. Cand visezi ca ai pierdut geanta denota pierderea de putere si de control. Este posibil sa fi pierdut legatura cu identitatea ta reala. Daca gasesti o geanta, atunci reprezinta un sentiment reinnoit de sine. A vedea o poseta goala reprezinta sentimente de nesiguranta sau de vulnerabilitate. Cand visezi ca cineva iti da o noua poseta implica faptul ca o avere sau noroc va veni in drumul tau. Alternativ, o noua poseta este analog cu un nou inceput. Este timpul de a te reinventa si de a obtine o perspectiva proaspata in viata.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Post : Cand visezi ca tii post reprezinta auto-reinnoire si auto-curatare. Postul poate fi, de asemenea, un mod de a atrage atentia asupra unor probleme de constiinta. ... :

          Poveste : A scrie o poveste in vis reprezinta creativitatea si imaginatia. Alternativ, aceasta inseamna sentimentele pe care le ai in imposibilitatea de a te exprima ...