Interpretare Vise cu Printesa

 

   Cand visezi ca esti o printesa indica faptul ca iti dai seama pe deplin de potentialul tau. Cu toate acestea, inca mai trebuie sa cresti. Este, de asemenea, un simbol al tineretii si al dezvoltarii mentale. Alternativ, visul poate insemna ca esti prea dificil. Sau ca esti prea obisnuit sa obtii lucrurile facute cum vrei tu. Poate ca actionezi ca un copil rasfatat. A vedea o printesa in vis reprezinta obiectul afectiunii sau al dorintelor tale. Daca esti barbat si visezi la o printesa, atunci o reprezinta pe sora ta sau o figura feminina importanta din viata ta. Poate ca te simti ca ai venit pentru a salva situatia. Se sugereaza, de asemenea, dorintele tale pentru femeia ideala.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Proces : Cand visezi ca esti implicat intr-un proces, visul indica sentimente de vinovatie si teama de a fi prins. Ai nesiguranta si preocuparea ca esti judecat sau ... :

          Profesor : Daca visezi pe profesorul tau (din trecut sau prezent) visul are interpretare ca esti in cautarea unui sfat, indrumare sau cunostinte. Ai luat-o pe un drum ...