Interpretare Vise cu Profesor

 

   Daca visezi pe profesorul tau (din trecut sau prezent) visul are interpretare ca esti in cautarea unui sfat, indrumare sau cunostinte. Ai luat-o pe un drum nou in viata si esti gata sa inveti prin exemple sau de la o experienta din trecut. Sa iei in considerare propriile experiente cu acest profesor. In ce domeniu te-a invatat? Alternativ, un profesor se refera la problemele cu autoritatea si de la care soliciti aprobare. Ai putea trece printr-o situatie in viata reala in care simti ca esti tratat ca un student sau in care te simti pus la incercare. De asemenea, sa acorzi o atentie comportamentului si atitudinii profesorului din visul tau. In cazul in care profesorul in visul tau este mediocru, atunci visul implica faptul ca ai putea pune prea multa presiune pe tine ca sa reusesti. Cand visezi ca esti un profesor visul indica faptul ca te afli intr-o pozitie de diseminare a cunostintelor si intelepciunii. Visul poate implica felul cum "inveti pe cineva o lectie" dand despre ceva timp indelungat. Daca esti un profesor in viata reala, atunci visul este doar o reflectie a cine esti si munca ta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Pui : A vedea pui de gaina in visul tau are interpretare ca lasitatea si lipsa de vointa. Puii reprezinta, de asemenea, palavrageala excesiva si barfe. Asculta cu ... :

          Pumnal : A vedea sau a folosi un pumnal in vis reprezinta o anumita „vorba taioasa”. Poate ca te simti ca ai fost injunghiat in spate. Cand visezi ca iei un pumnal ...