Interpretare Vise cu Rapire,Rapit

 

   Daca visezi la o rapire, visul denota sentimentul de a fi prins si limitat. Cineva sau o situatie poate fi o deviere de concentrare sau de atentie de la obiectivele tale. In special, sa visezi ca esti rapit de catre fostul prieten sugereaza faptul ca fostul are inca un tip de influenta emotionala asupra ta. Cand visezi ca cineva a fost rapit, visul indica faptul ca nu lasi ca aspecte sau caracteristici ale persoanei rapite sa fie exprimate inlauntrul tau. Incerci sa ai si /sau sa suprimi calitatile persoanei rapite. Cand visezi ca esti un rapitor, visul inseamna ca nu dai drumul la ceva pe care ai nevoie sa-l lasi. Incerci sa fortezi punctele de vedere si opiniile altora. A visa ca esti rapit indica faptul ca esti manipulat de circumstante sau de cineva. Iti lipseste controlul asupra vietii tale. A asista la o rapire in visul tau semnifica sentimente de neajutorare.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Ras : Cand visezi ca cineva rade sau ca tu razi, visul are interpretare ca ai nevoie sa te luminezi si sa scapi de problemele tale. Nu pune presiune atat de mare ... :

          Rata : A vedea rate in vis reprezinta libertatea ta spirituala (in cazul in care zboara) sau subconstientul (daca inoata). Ele servesc ca o legatura intre lumea spirituala ...