Interpretare Vise cu Rece,Frig

 

   Cand visezi ca esti rece, indica faptul ca te confrunti cu niste obstacole in unele zone din viata ta. Pe de alta parte, te poti simti izolat sau limitat emotional. Simtul de frig ar putea reflecta sentimentele tale despre un iubit sau o anumita persoana. Visul poate sa apara, de asemenea, ca un rezultat al mediului tau inconjurator in care ti-e frig de-adevaratelea. A vedea cuvantul rece in visul tau are interpretare ca ai nevoie sa fii mai neutru sau obiectiv in luarea deciziilor. Ai nevoie sa ramai detasat emotional. Cand visezi ca atingi ceva rece are interpretare ca ar trebui sa eviti acel obiect sau ce reprezinta acel obiect in viata ta reala.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Rechin : Daca visezi un rechin visul indica sentimente de manie, ostilitate sau ferocitate. Treci printr-o perioada emotionala lunga si dificila si poate fi o amenintare ... :

          Reclame : Cand visezi ca te uiti reclame TV semnifica tendinta de a sari de la un lucru la altul fara completarea responsabilitatilor si sarcinilor initiale. Ai tendinta ...