Interpretare Vise cu Respiratie

 

   Cand visezi ca ai o respiratie rapida visul indica faptul ca te confrunti cu anxietatea, tensiunea sau teama cu privire la o noua situatie in viata reala. Cand visezi ca respiri sub apa visul reprezinta un nou refugiu in uter. Vrei sa revii la o stare in care ai fost dependent si fara responsabilitati. Poate ca te simti neajutorat, in imposibilitatea de a indeplini nevoile proprii si grija pentru tine. Alternativ, poate te scufunzi in propriile emotii. Cand visezi ca nu poti respira visul indica faptul ca te simti epuizat. Persoanele care sufera de astm au adesea vise ca nu sunt capabile sa respire. Cand visezi ca cineva respira in gura ta, visul are interpretare ca va trebui sa incluzi aspecte ale acestei persoane in propriul sine. Daca aceasta persoana nu mai este in viata, atunci inseamna ca el sau ea inca traieste in tine.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Revelion : A visa la revelion inseamna prosperitate, speranta, noi inceputuri si o oportunitate de a-ti face un nou inceput. El reprezinta, de asemenea, demararea unor ... :

          Robinet : A vedea un robinet in visul tau inseamna controlul asupra emotiilor tale. Esti constient de ce emotii iti permiti sa exprimi. Cu alte cuvinte, ai un control ...