Interpretare Vise cu Robinet

 

   A vedea un robinet in visul tau inseamna controlul asupra emotiilor tale. Esti constient de ce emotii iti permiti sa exprimi. Cu alte cuvinte, ai un control mare de sine si capacitatea de a-ti suprima sau de a-ti activa emotiile dupa placul tau. In cazul in care apa este prea fierbinte sau prea rece, atunci acesta poate fi analog cu o situatie sau relatie in viata ta de veghe. Cand visezi ca nu poti roti robinetul sau ca nu iese apa din robinet, indica faptul ca trebuie sa fii mai atent atunci cand oferi sprijin emotional deoarece s-ar putea sa-ti supra-extinzi propriile tale emotii. Alternativ, poate fi, de asemenea, un indiciu cu privire la tristete si depresie.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Robot : Daca visezi un robot visul indica faptul ca ai de gand sa-ti duci viata intr-un mod mecanic, metodic si rigid. Ai pierdut abilitatea de a-ti exprima sentimentele ... :

          Rochie : A vedea sau a purta o rochie reprezinta o perspectiva feminina la o anumita situatie. Iti exprimi in mod liber feminitatea ta. Daca esti barbat si visezi ...