Interpretare Vise cu Sac

 

   A vedea o punga sau un sac in visul tau reprezinta responsabilitatile pe care le cari. In cazul in care punga este rupta, atunci aceasta indica faptul ca transporti o multime de poveri. Simbolul poate fi o metafora pentru un "sac vechi" si se refera la cineva care este vechi. A visa un sac plin de gunoi are interpretare ca ca esti impovarat de griji si probleme; va trebui sa gasesti o cale pentru descarcare o parte din aceasta povara. A vedea sau a lovit un sac de box in vis reprezinta furia acumulata si agresiune ascunsa. Esti in cautarea unui mediu sigur pentru a-ti elibera frustrarile tale. Ia in considerare pe cine sau ce are interpretare ca sacul de box. Alternativ, visul poate insemna ca te simti ca un sac de box. Aceasta denota auto-pedepsire si auto-culpabilizare.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Sacou : Cand visezi ca porti un sacou, visul semnifica ca aceasta este imaginea cu care doresti sa te prezinti in lumea din jurul tau. Alternativ, visul are interpretare ... :

          Sah : A vedea sau a juca sah in visul tau indica faptul ca trebuie sa te gandesti cu atentie la situatie inainte de a lua o decizie. Patratele albe si negre ale tablii ...