Interpretare Vise cu Sah

 

   A vedea sau a juca sah in visul tau indica faptul ca trebuie sa te gandesti cu atentie la situatie inainte de a lua o decizie. Patratele albe si negre ale tablii de sah are interpretare ca pozitivul (pro) si negativul (contra) unei situatii. Cand visezi ca regele in jocul de sah este in pericol are interpretare ca te simti inabusit, sufocat de catre un personaj feminin in viata ta. Sa visezi la piese de sah care devin adevarate, inseamna ca esti complet atras de o situatie, relatie sau task, activitate.Ignori orice altceva din jurul tau. Pe de alta parte, visul implica faptul ca nu mai ai controlul asupra unei situatii. O situatie in viata ta de veghe iti guverneaza actiunile si comportamentul.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Sala : Cand visezi ca esti intr-o sala de clasa indica faptul ca ai parte de o importanta lectie de viata. Alternativ, acesta are interpretare ca cresterea personala. ... :

          Salata : Daca visezi salata verde in crestere, visul tau reprezinta abundenta. Visul indica sa te intorci la o perioada mai simpla. Cand visezi ca mananci salata ...