Interpretare Vise cu Scara

 

   Cand visezi ca urci o scara, visul are interpretare ca ai atins un nou nivel de realizare. Visul este un simbol al prosperitatii, muncii si eforturilor tale. Poti lua in considerare expresia a "urca pe scara sociala" in care ai obtinut o promovare, un statut mai inalt, mai multa putere sau un obiectiv important. Alternativ, visul indica meditatie si rugaciune. Esti pe o cale spirituala si de constientizare inalta. Fiecare treapta a scarii are interpretare ca o etapa in constiinta ta spirituala. Visul poate evidentia, de asemenea, modul in care cauti lucrurile dintr-o perspectiva diferita. Cand visezi ca te cobori pe o scara, visul are interpretare ca vrei sa scapi de responsabilitatile tale spirituale. Visul este un indiciu al dezamagirilor viitoare. Cand visezi ca mergi sub o scara inseamna ghinion. Poate ca ai regrete pentru o decizie luata. Cand visezi ca cineva detine o scara pentru tine, visul indica faptul ca vei avea succes daca ai sprijinul altora. Te vei ridica la un alt nivel de importanta. Daca visezi o scara cazuta, visul denota greutatile, riscurile sau esecurile atunci cand te confrunti cu eforturile tale. Daca visezi o scara rupta, visul arata deficiente consistente in actiunile tale. Este posibil sa simti ca ai un handicap in urmarirea obiectivelor tale. Cand visezi ca scapi cu ajutorul unei scari inseamna ca vei avea succes dupa o lupta grea si obstacole. Daca visezi o scara, visul semnifica o decizie pe care este nevoie sa o iei. Alternativ, scara inseamna ca trebuie sa te uiti la o situatie dintr-o perspectiva rationala. Nu este atat de negru si alb tot. Ia in considerare si zona gri intro situatie. Cand visezi ca stai pe o scara de baie visul reprezinta ca ai preocupari cu privire la greutatea si imaginea ta. Esti preocupat de forma ta fizica si de aspect. Poate ca ai nevoie sa nu te mai compari cu standardele altora. Daca visezi solzi de peste visul reprezinta o bariera de protectie. Ai pus un zid de aparare in jurul tau. Daca cureti solzi de peste, visul inseamna ca pornesti sa spargi barierele emotionale.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Scaun : A vedea un scaun in visul tau are interpretare ca nevoia ta de a sta jos si de a contempla o situatie inainte sa pui lucrurile in actiune. Sau ai nevoie doar ... :

          Scoala : Cand visezi ca esti la scoala, visul semnifica sentimente de nepotrivire si nesiguranta copilariei care nu au fost rezolvate. Visul se poate referi la anxietati ...