Interpretare Vise cu Scoala

 

   Cand visezi ca esti la scoala, visul semnifica sentimente de nepotrivire si nesiguranta copilariei care nu au fost rezolvate. Visul se poate referi la anxietati cu privire la performantele si abilitatile tale. Daca esti inca in scoala si visezi despre scoala, atunci visul poate fi doar o reflectare a vietii de zi cu zi si nu are nici o semnificatie speciala. Alternativ, un vis care are loc in scoala poate fi o metafora pentru lectiile pe care le inveti in viata reala. Ai putea trece printr-o experienta de "invatare spirituala". Cand visezi ca esti in cautarea unei scoli visul are interpretare ca ai nevoie sa iti extinzi cunostintele si procesul de invatare. Cand visezi ca esti la o scoala noua inseamna ca te simti dat la o parte dintro situatie. Sau poate ca exista o noua lectie pe care trebuie sa o inveti. Cand visezi ca fugi de scoala inseamna ca nu esti receptiv la idei si puncte de vedere noi. Nu ai invatat din greselile din trecut. Cand visezi ca scoala ta din copilarie este in ruina, visul are interpretare ca mai ai unele probleme nerezolvate din copilarie. Alternativ, visul reprezinta trecerea timpului. Ai nevoie sa privesti spre viitor in loc de a repeta trecutul.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Scoici : A visa o scoica indica o perioada de tranzitie in viata ta. A vedea sau a manca o scoica in vis se refera la incapatanarea si tenacitatea ta . In cazul ... :

          Scorpion : Daca visezi un scorpion visul reprezinta o situatie in viata reala, care poate fi dureroasa sau jignitoare. Visul indica sentimente distructive, remarci "intepatoare", ...