Interpretare Vise cu Scorpion

 

   Daca visezi un scorpion visul reprezinta o situatie in viata reala, care poate fi dureroasa sau jignitoare. Visul indica sentimente distructive, remarci "intepatoare", cuvinte amare si / sau ganduri negative exprimate de catre sau indreptate impotriva ta. Ai putea fi pe o cale de auto-distrugere. Scorpionul este, de asemenea, un simbol al mortii si renasterii. Ai nevoie sa scapi de latura veche si sa faci loc pentru ceva nou. Alternativ, scorpionul reprezinta o persoana care se naste sub semnul astrologic al Scorpionului. Daca visezi un scorpion plutind pe apa visul are interpretare ca ai nevoie sa dai drumul unor suferinte si sa inveti sa accepti situatia. Ai putea trece printr-un proces in trei etape, de negare, acceptare si in cele din urma miscare.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Scrisoare,Email : Cand visezi ca ai primit o scrisoare, visul inseamna o noua oportunitate sau provocare. Alternativ, scrisoarea reprezinta un mesaj de la subconstientul tau. ... :

          Sculptura : Cand visezi ca sculptezi o bucata de lemn are interpretare ca energia spirituala si creativa. Metaforic vorbind, transformi energia subconstientului in constienta. ...