Interpretare Vise cu Sef

 

   Daca il visezi pe seful tau visul reprezinta partea autoritara sau autoritatea din propria ta personalitate. Seful tau poate dezvalui increderea in tine si aspectul servil al tau. Visul iti spune despre problemele tale de control si autoritate. Alternativ, daca il visezi pe seful tau atunci visul iti poate indica supra-implicarea sau obsesia ta pentru munca. Negativ, seful din visul tau poate simboliza limitele tale si lipsa de libertate sau de originalitate. Cand visezi ca te temi de seful tau visul indica frica de autoritate. Este posibil sa simti ca cineva iti conduce viata si dicteaza ceea ce poti sau ce nu poti face. Sa iei in considerare, de asemenea, relatia pe care o ai cu seful tau. Acest lucru poate oferi indicii cu privire la stresul legat de munca sau problemele care trebuie rezolvate.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Sertare : A vedea sertare in vis semnifica starea ta interioara si ascunsa. In special, un sertar dezordonat reprezinta haos intern si tulburaril, in timp ce un sertar ... :

          Sfant : Daca visezi un sfant, visul indica faptul ca primesti un mesaj special din domeniul spiritual. Alternativ, visul are interpretare ca bunatate reala si notiuni ...