Interpretare Vise cu Soarece

 

   A vedea un soarece in vis indica frica, blandetea, neinsemnatate si o lipsa de asertivitate. Te confrunti cu sentimente de inadecvare si te temi ca nu esti pe masura. Visul poate sa iti spuna ca petreci prea mult timp in umbra altcuiva. Alternativ, un soarece are interpretare ca iritatii si enervari minore. Poate ca permiti unor probleme minore sau unor probleme nesemnificative sa te manance. Visul poate fi, de asemenea, un joc de cuvinte legat de un mouse de calculator si conexiunea la locul de munca sau in lumea virtuala. A vedea un soarece mort in visul tau inseamna ca nu permiti problemelor minore sa te deranjeze. Nu lasi temerile tale sa stea in calea a ceea ce vrei. Alternativ, un soarece mort indica faptul ca exista ceva ce ai ignorat sau neglijat de prea mult timp. Cand visezi ca ucizi sau prinzi un soarece are interpretare ca altii fac mare caz de anumite probleme minore din viata ta. Cand visezi ca tu sau cineva mananca un soarece indica faptul ca exista ceva care iti roade constiinta. Ai nevoie sa-i tii pe piept.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Sobolani : Daca visezi un sobolan visul inseamna sentimente de indoiala, lacomie, vinovatie, nevrednicie si invidie. Tii ceva pentru tine care te mananca pe dinauntru. ... :

          Sofer : Cand visezi ca esti un sofer indica faptul ca ajuti pe cineva sa isi realizeze obiectivele sale. Incerci sa-i orientezi pe directia cea buna. Cand visezi ca ...