Interpretare Vise cu Sobolani

 

   Daca visezi un sobolan visul inseamna sentimente de indoiala, lacomie, vinovatie, nevrednicie si invidie. Tii ceva pentru tine care te mananca pe dinauntru. Sau ai facut ceva de care nu esti mandru. Alternativ, un sobolan denota repulsie, degradare, murdarie si chiar moarte. Visul poate fi, de asemenea, un joc de cuvinte pentru cineva care este un sobolan. Te simti tradat? In special, daca visezi un sobolan negru reprezinta activitatile de inselaciune si sub acoperire. Daca visezi un sobolan alb, atunci inseamna ca vei primi ajutor de la o sursa neasteptata. Cand visezi ca un sobolan te musca de picioare este analog cursei de soareci cu care te confrunti in viata reala.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Sofer : Cand visezi ca esti un sofer indica faptul ca ajuti pe cineva sa isi realizeze obiectivele sale. Incerci sa-i orientezi pe directia cea buna. Cand visezi ca ... :

          Soldat : Cand visezi ca esti un soldat inseamna disciplina, structura, rigiditate si atitudinea ta neclintita. Iti impui opiniile si sentimentele altora. Alternativ, ...