Interpretare Vise cu Sotie

 

   A-ti vedea sotia in visul tau inseamna discordie si probleme nerezolvate. Acorda o atentie sporita la modul in care te simti in vis, deoarece poate evidentia sentimente pe care nu le exprimi in viata de veghe. Daca nu ai in realitate o sotie, atunci sotia ta din vis are interpretare ca aspectele feminine ale tale. Poate ca iti exprimi dorinta ta de a fi intr-o relatie. Sau visul poate fi doar o reflectare a vietii de veghe si nu poarta nici o semnificatie reala. Sa visezi despre sotia decedata a sotului tau are interpretare ca incerci sa te conectezi cu sotul tau in acelasi mod in care ea este conectata cu el. Nu te poti stapani sa nu te compari cu ea.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Spalare : Cand visezi ca te speli indica faptul ca esti mandru de viata ta sociala si de eforturile personale. Poti primi chiar si o oarecare recunoastere si prestigiu. ... :

          Spanzuratoare : A vedea o spanzuratoare in vis indica faptul ca te simti amenintat in viata de veghe. Visul poate fi o metafora pentru ceva pe care l-ai lasat neterminat ...