Interpretare Vise cu Spalare

 

   Cand visezi ca te speli indica faptul ca esti mandru de viata ta sociala si de eforturile personale. Poti primi chiar si o oarecare recunoastere si prestigiu. Alternativ, visul reprezinta curatirea de experientele nefericite sau emotiile neglijate in viata ta. Esti gata sa incepi un inceput nou. Cand visezi ca te speli pe picioare indica faptul ca esti gata sa faci o schimbare mare in viata ta. Cand visezi ca te speli pe maini are interpretare ca exista o problema ingrijoratoare prin care trebuie sa treci. Alternativ, visul are interpretare ca nu iti asumi responsabilitatea pentru o anumita situatie. Trebuie sa dai drumul la emotiile vechi si la relatiile din trecut. Este timpul sa iti scoti negativitatea din sistem. Cand visezi ca iti speli masina are interpretare ca problemele tale vor trece in curand. Esti gata sa mergi prin viata cu o perspectiva noua si proaspata.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Spanzuratoare : A vedea o spanzuratoare in vis indica faptul ca te simti amenintat in viata de veghe. Visul poate fi o metafora pentru ceva pe care l-ai lasat neterminat ... :

          Spate : Sa-ti visezi spatele reprezinta atitudinea ta, punctele forte, sarcinile si pozitia in lume. Aceasta se poate referi, de asemenea, la stresul si la presiunea ...