Interpretare Vise cu Spate

 

   Sa-ti visezi spatele reprezinta atitudinea ta, punctele forte, sarcinile si pozitia in lume. Aceasta se poate referi, de asemenea, la stresul si la presiunea pe care cineva le pune pe tine. A vedea un spate gol in visul tau are interpretare ca secretele pe care le-ati tinut sau aspecte ale voastre pe care le-ati pastrat ascunse si le-ati protejat. In mod traditional, vazand un spate in visul tau avertizeaza ca nu trebuie sa imprumuti cu bani pentru nimeni. In special, acordarea de imprumuturi de bani la prieteni va provoca o ruptura in relatia ta cu ei. A vedea o persoana intoarcand spatele lor la tine, inseamna ca veti fi profund ranit in urma invidiei si a geloziei.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Spital : A visa ca esti intr-un spital are interpretare ca nevoia ta de a vindeca sau a ameliora sanatatea fizica sau mentala. Ai nevoie sa obtii inapoi fluxul vietii ... :

          Sport : Cand visezi ca joci un sport visul semnifica invatarea regulilor, recunoasterea talentelor tale si realizarea obiectivelor tale. Visul subliniaza de asemenea, ...