Interpretare Vise cu Sport

 

   Cand visezi ca joci un sport visul semnifica invatarea regulilor, recunoasterea talentelor tale si realizarea obiectivelor tale. Visul subliniaza de asemenea, importanta cooperarii, a armoniei si munca in echipa. Probabil, visul este un joc de cuvinte despre cum tu trebuie sa fii mai mult decat un "sportiv". Alternativ, sa faci sport reprezinta perspectiva ta despre sex ca un act agresiv. Cand visezi ca te uiti la un concurs sportiv visul reprezinta doua puncte de vedere opuse sau opinii contradictorii. A juca sau a viziona sporturi extreme visul are interpretare ca s-ar putea sa te fortezi prea tare. Trebuie sa iei in considerare riscurile implicate si daca merita sa continui.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Sprancene : Daca visezi sprancene visul reprezinta expresii de uimire, neincredere, surpriza sau indoiala. Visul poate indica, de asemenea, ingrijorare sau dezaprobare. Cand ... :

          Stanci : Cand visezi ca te afli la marginea unei stanci indica faptul ca ai ajuns la un nivel sporit de intelegere, constientizare noi si un nou punct de vedere. Ai ...