Interpretare Vise cu Sprancene

 

   Daca visezi sprancene visul reprezinta expresii de uimire, neincredere, surpriza sau indoiala. Visul poate indica, de asemenea, ingrijorare sau dezaprobare. Cand visezi ca nu ai sprancene visul are interpretare ca iti lipsesc emotiile. Tu nu te exprimi suficient. Cand visezi ca ai o singura spranceana visul indica faptul ca te simti nesigur cu privire la aspectul tau fizic. Alternativ, visul are interpretare ca nu iti exprimi suficient sentimentele tale. Poate ca pastrezi prea mult emotiile in interior. Exista ceva ce incerci sa ascunzi. Cand visezi ca tu sau altcineva iti pui la spranceana un piercing visul poate fi o metafora pentru "ochi patrunzatori". Alternativ, visul atrage atentia asupra a ceva deranjant sau semnificativ pe care l-ai vazut. Poate ca ai vazut ceva ce nu ar trebui sa ai.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Stanci : Cand visezi ca te afli la marginea unei stanci indica faptul ca ai ajuns la un nivel sporit de intelegere, constientizare noi si un nou punct de vedere. Ai ... :

          Steag : A vedea un steag in visul tau indica dorinta ta de a te ridica si de a lupta pentru o cauza sau scop comun. Un steag inseamna, de asemenea, necesitatea de ...