Interpretare Vise cu Stanci

 

   Cand visezi ca te afli la marginea unei stanci indica faptul ca ai ajuns la un nivel sporit de intelegere, constientizare noi si un nou punct de vedere. Ai ajuns la un punct critic in viata ta si nu poti risca pierderea controlului. Pe de alta parte, se are interpretare ca incerci sa pui in balanta o decizie ce poate schimba viata ta. Cand visezi ca tu sau cineva cade de pe o stanca are interpretare ca treci printr-o perioada dificila si te temi de ceea ce e pregatit pentru tine. Te temi ca nu o sa faci fata la provocare sau ca nu te vei ridica la asteptarile celorlalti. Cand visezi ca urci pe o stanca are interpretare ca ambitia si dorinta ta de a progresa. Visul poate corespunde cu dorintele tale de a atinge succesul si de a avansa profesional.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Steag : A vedea un steag in visul tau indica dorinta ta de a te ridica si de a lupta pentru o cauza sau scop comun. Un steag inseamna, de asemenea, necesitatea de ... :

          Stejar : A vedea un stejar in vis are interpretare ca longevitate, stabilitate, rezistenta, toleranta, intelepciune si prosperitate. Ai construit o fundatie solida ...