Interpretare Vise cu Steag

 

   A vedea un steag in visul tau indica dorinta ta de a te ridica si de a lupta pentru o cauza sau scop comun. Un steag inseamna, de asemenea, necesitatea de o mai buna organizare si planificare. A vedea steagul national in visul tau inseamna pace si / sau prosperitate. Acesta poate aduce, de asemenea, sentimente de patriotism si datoria pentru tara. Sau visul evidentiaza unele probleme politice. Daca vedeti steagul altei tari, atunci acesta reprezinta problemele lumesti. A flutura un steag in visul tau are interpretare ca un avertisment sau semnal de primejdie. O proble,a s-ar putea sa cantareasca prea greu pe mintea ta. In special, un steag alb indica predare. Renunti. Daca vezi un steag rosu sugereaza neindurare si pericol. Visul poate iti spune sa te opresti din ceva ce faci. A vedea un steag in carouri in visul tau reprezinta succesul si finalizarea. A vedea un steag in berna in visul tau indica faptul ca esti in doliu. Esti in imposibilitatea de a da drumul la lucrurile din trecut.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Stejar : A vedea un stejar in vis are interpretare ca longevitate, stabilitate, rezistenta, toleranta, intelepciune si prosperitate. Ai construit o fundatie solida ... :

          Stele : Daca visezi stele visul are interpretare ca excelenta, succes, aspiratii sau idealuri inalte. Vei primi niste decizii referitoare la soarta si noroc. Poate ...