Interpretare Vise cu Stele

 

   Daca visezi stele visul are interpretare ca excelenta, succes, aspiratii sau idealuri inalte. Vei primi niste decizii referitoare la soarta si noroc. Poate ca esti prea "visator" sau idealist. Sau stelele pot reprezenta un sistem de clasificare. Incerci sa evaluezi o situatie sau stare. Alternativ, stelele semnifica dorinta de faima si de avere. Daca visezi o stea rasturnata (in cazul in care punctul de orientate este in jos) semnifica conflicte, negativitate si agresiune. Deoarece visul este adesea asociat cu Satana si raul visul poate implica, de asemenea ca te simti vinovat de ceva. Alternativ, el reprezinta lumea fizica si preocuparea pentru castiguri materialiste.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Sticla : A vedea sticla in visul tau are interpretare ca pasivitate sau protectie. Ai putea pune o bariera invizibila pentru a te proteja intr-o situatie sau relatie. ... :

          Strain : A vedea un strain in vis reprezinta un aspect al tau care nu-ti este familiar sau care ti se pare ciudat la tine. Ai putea neglija sau ignora unele sentimente ...