Interpretare Vise cu Sticla

 

   A vedea sticla in visul tau are interpretare ca pasivitate sau protectie. Ai putea pune o bariera invizibila pentru a te proteja intr-o situatie sau relatie. In cazul in care sticla este murdara, tulbure sau decolorata, apoi se are interpretare ca nu vezi ceva clar. Ai nevoie de mai multa claritate intr-o situatie. Cand visezi ca bei dintr-un pahar este un semn de noroc. Sa visez ca privesti printr-o sticla reprezinta deschiderea ta. Alternativ, ai putea pune o bariera invizibila emotionala in jurul tau. A vedea sticla sparta in visul tau inseamna dezamagiri si schimbari negative in viata ta. Alternativ, ar putea fi simbolic unui aspect din viata ta, care este in bucati. O relatie sau o situatie a ajuns la un final brusc si prematur. Daca mergi pe sticla sparta, atunci se are interpretare ca te vei confrunta cu unele dureri sentimentale. Nu esti sigur de modul cum sa procedezi cu viata ta. Cand visezi ca mananci sticla evidentiaza vulnerabilitatea, confuzia si fragilitatea. Este posibil sa ai dificultati in a comunica gandurile tale si in scoatera pe gura a cuvintelor potrivite. Alternativ, poate simboliza comentariile tale dureroase si taioase. Poate ca ai fost ranit sau dezamagit de ceva pe care l-a spus cineva. Sau trebuie sa fii atent la modul in care exprimi cuvintele, in caz contrar risti sa-i ofensezi pe ceilalti.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Strain : A vedea un strain in vis reprezinta un aspect al tau care nu-ti este familiar sau care ti se pare ciudat la tine. Ai putea neglija sau ignora unele sentimente ... :

          Strainatate : A te visa in strainatate sau a visa faptul ca pleci in strainatate indica o stare de instabilitate si haos in situatia si conditia ta actuala. Prin consecinta, ...