Interpretare Vise cu Strain

 

   A vedea un strain in vis reprezinta un aspect al tau care nu-ti este familiar sau care ti se pare ciudat la tine. Ai putea neglija sau ignora unele sentimente sau talente importante. Daca visezi un strain visul semnifica o parte din tine care este reprimata si ascunsa. Alternativ, visul are interpretare ca persoana care poate ajuta in vis, care iti ofera cunostinte si recomandari. Cand visezi ca te saruta un strain visul reprezinta recunoasterea si acceptarea aspectelor reprimate de tine. Cand visezi ca un strain se pretinde a fi cineva, tu stii ca aceasta persoana nu este cine ai fi crezut ca este. Cand visezi ca esti in casa unui strain visul indica faptul ca exista ceva ce trebuie inca sa-l descoperi despre tine. Aceasta poate insemna ca exista amintiri reprimate, temeri sau emotii cu care nu te confrunti.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Strainatate : A te visa in strainatate sau a visa faptul ca pleci in strainatate indica o stare de instabilitate si haos in situatia si conditia ta actuala. Prin consecinta, ... :

          Struguri : A vedea vita de vie in visul tau are interpretare ca opulenta, bogatia si decadenta. Acesta indica, de asemenea, taria si capacitatea de a oferi fericire ...