Interpretare Vise cu Strainatate

 

   A te visa in strainatate sau a visa faptul ca pleci in strainatate indica o stare de instabilitate si haos in situatia si conditia ta actuala. Prin consecinta, visul tau ar putea reprezenta nevoia ta de schimbare sau o dorinta de evadare din situatia actual. Ai nevoie sa faci schimbari drastic in viata ta. Pe de alta parte, visul ar putea sugera si ca ai nevoie sa iti extinzi orizonturile sau sa experimentezi sentimente noi. Cand visezi ca te afli intr-o tara straina reprezinta o schimbare in viata ta. Gandeste-te cum te simti despre ceea ce te inconjoara. Daca iti este frica sau esti pierdut, atunci se indica faptul ca nu esti pregatit pentru schimbare.Nu esti dispus sa-ti lasi trecutul in urma. Daca esti incantat sau fericit in acest loc necunoscut, atunci se are interpretare ca esti pregatit pentru schimbare.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Struguri : A vedea vita de vie in visul tau are interpretare ca opulenta, bogatia si decadenta. Acesta indica, de asemenea, taria si capacitatea de a oferi fericire ... :

          Stup : A vedea un stup de albine in visul tau denota ca exista multe oportunitati pentru tine de a inainta in viata. Nu lasa aceste oportunitati sa-ti scape din ...