Interpretare Vise cu Suflet

 

   Cand visezi ca ai o lipsa in suflet sau fara suflet visul are interpretare ca te simti pierdut spiritual. Ai nevoie sa te regasesti si sa gasesti ce trebuie sa faci ca sa te simti ca o persoana intreaga. Cand visezi ca sufletul iti paraseste corpul visul reprezinta sentimentele tale de auto-vina. Este posibil sa-ti fi compromis propriile convingeri si valori. Poate te simti amortit si nu ai contact cu cei din jur. Este timpul sa schimbi o parte vitala a vietii reale in scopul de a te simti pe deplin viu si intreg din nou. Cand visezi ca schimbi sufletul cu prietenul tau visul implica faptul ca nu te accepti asa cum esti. Tu iti iesi din minti in comparatie cu altii si ca rezultat suferi de stima scazuta fata de tine insuti. Cand visezi ca te casatoresti cu cineva, in scopul de a salva sufletul respectiv, visul se refera la sacrificiile pe care le faci in aceasta situatie sau relatie. Vei juca intotdeauna rolul de protector in relatia respectiva si vei incerca sa protejezi pe altul de a nu fi ranit.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Superman : Daca il visezi pe Superman visul reprezinta o figura masculina eroica din viata ta. Visul este un simbol de putere, tarie si masculinitate. Cand visezi ... :

          Surd : Daca nu esti surd in viata reala si visezi ca esti surd, atunci se are interpretare ca te simti izolat de lume. Posibil sa te izolezi de noi experiente sau ...