Interpretare Vise cu Tata

 

   Sa-l vezi pe tatal tau in vis are interpretare ca autoritate si protectie. Se are interpretare ca trebuie sa fii mai autonom. Ia in considerare, de asemenea, relatia ta cu tatal tau si ce aspecte ale caracterului sau pot fi incorporate in tine. Cand visezi ca tatal tau este mort avertizeaza ca trebuie sa procedezi cu prudenta in realizarea unelor afaceri. Cand visezi ca il lovesti pe tatal tau reprezinta o nevoie disperata de o apropiere mai mare cu tatal tau. Simti ca nu te asculta. In special, daca il lovesti pe tatal tau cu un obiect de cauciuc indica faptul ca indiferent de ce faci sau spui, nu are nici un efect semnificativ asupra lui. Lucrurile, literalmente, ricoseaza de pe el. In schimb, daca visezi ca tatal tau este cel care te bate, atunci aceasta implica o lipsa de conexiune emotionala cu tatal tau. Cand visezi ca tatal tau este suparat pe tine indica faptul ca poate faci ceva ce cu care el nu ar fi de acord. Visul poate fi, de asemenea, o proiectie a propriei tale furii fata de el. Exista unele probleme nerezolvate care trebuie sa fie abordate. Cand visezi ca tatal tau are o prietena sau amanta, chiar daca el este inca casatorit cu mama ta, implica faptul ca te simti deconectat de unul dintre parintii tai. Visul poate fi, de asemenea, un comentariu cu privire la propria viziune asupra casatoriei.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Tatuaj : Cand visezi ca ai tatuaje visul reprezinta sentimentul de individualitate si dorinta de a te detasa de altii. Vrei sa fii unic si diferit de oricine altcineva, ... :

          Taur : Daca visezi un taur visul are interpretare ca incapatanare, puternica vointa, putere si forta. Visul poate sa spuna ca este timpul sa iei o pozitie si sa fii ...