Interpretare Vise cu Tatuaj

 

   Cand visezi ca ai tatuaje visul reprezinta sentimentul de individualitate si dorinta de a te detasa de altii. Vrei sa fii unic si diferit de oricine altcineva, mai ales daca nu ai vreun tatuaj in viata reala. Sa iei in considerare, de asemenea, ce tatuaj este si ce semnificatie are in viata ta. Acesta poate reprezenta ceva care a lasat o impresie de durata asupra ta. Alternativ, sa visezi ca ai un tatuaj are interpretare ca o situatie reala sau decizie are un efect mult mai lung fata de cat te-ai fi asteptat. Cand visezi ca un apropiat are un tatuaj pe care nu il are in viata reala, visul are interpretare ca el sau ea incearca sa se exprime pe ei insisi in relatie. El sau ea vrea sa obtina atentia ta si sa comunice un mesaj important. Poate ca ai trecut cu vederea sau ai ignorat ceva in relatie. Cand visezi ca esti un artist de tatuaje visul are interpretare ca gusturile exotice si experientele ciudate ii pot opri pe cei din jurul tau. Daca faci tatuaje in viata reala, atunci visul este doar o reflectare a ceea ce esti. Cand visezi ca iti tatuezi un dragon pe incheietura mainii inseamna ca esti in cautarea atentiei. Vrei sa fii recunoscut si recompensat pentru eforturile si actiunile pozitive.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Taur : Daca visezi un taur visul are interpretare ca incapatanare, puternica vointa, putere si forta. Visul poate sa spuna ca este timpul sa iei o pozitie si sa fii ... :

          Taxi : Cand visezi ca umbli dupa un taxi are interpretare ca ai nevoie sa ceri ajutor, pentru a putea face fata unei situatii din viata reala. Cand visezi ca esti ...