Interpretare Vise cu Taur

 

   Daca visezi un taur visul are interpretare ca incapatanare, puternica vointa, putere si forta. Visul poate sa spuna ca este timpul sa iei o pozitie si sa fii mai pozitiv. Alternativ, taurul indica o viata bogata, prospera si abundenta. Sa iei in considerare, de asemenea, metafora, "incapatanat ca un taur". Ai nevoie sa inveti sa faci un compromis intr-o situatie. Sau ar putea fi un joc de cuvinte referitor la ceva care este "bula", sau lipsit de valoare. Taurii sunt, de asemenea, un simbol al energiilor sexuale reprimate, fertilitatea si virilitatea. A visa un taur furios neimblanzit reprezinta pasiunile tale scapate de sub control. Taurul poate reprezenta, de asemenea, o persoana din viata ta care se naste sub semnul Taurului. Cand visezi ca faci baie in sangele taurului reprezinta nemurirea si viata vesnica. Cand visezi ca esti urmarit de un taur negru visul implica faptul ca refuzi sa recunosti propria incapatanare.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Taxi : Cand visezi ca umbli dupa un taxi are interpretare ca ai nevoie sa ceri ajutor, pentru a putea face fata unei situatii din viata reala. Cand visezi ca esti ... :

          Teatru : Cand visezi ca esti intr-un teatru visul semnifica viata sociala. Sa iei in considerare modul in care performanta corespunde unei situatii din viata reala. ...