Interpretare Vise cu Teatru

 

   Cand visezi ca esti intr-un teatru visul semnifica viata sociala. Sa iei in considerare modul in care performanta corespunde unei situatii din viata reala. Sa observi modul in care personajele se refera la tine si modul in care acestea pot reprezenta un aspect al tau. Ai putea sa-ti asumi un rol nou. Alternativ, visul este o metafora referitor la faptul ca esti prea teatral sau melodramatic. Esti o regina de vis? Cand visezi ca razi sau aplauzi intr-un teatru visul indica faptul ca alegi placerea si gratificarea instantanee in afara lucrului pentru obiectivele viitoare. Cand visezi ca teatrul este in flacari inseamna noi proiecte riscante pe care incerci sa le intreprinzi.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Tei : Daca visezi un tei, visul reprezinta bucurie, fericire, prietenii si frumusete. Visul de asemenea, are interpretare ca exista cineva care vegheaza asupra ... :

          Telefon : Cand visezi ca vezi sau auzi un telefon visul inseamna un mesaj de la subconstientul tau sau un fel de comunicare telepatica. Ai putea fi obligat sa te confrunti ...