Interpretare Vise cu Telefon

 

   Cand visezi ca vezi sau auzi un telefon visul inseamna un mesaj de la subconstientul tau sau un fel de comunicare telepatica. Ai putea fi obligat sa te confrunti cu problemele pe care le-ai evitat. Alternativ, telefonul reprezinta comunicarea si relatiile cu ceilalti. Daca nu exista nici un ton de apel sau telefonul este lasat pe suportul lui, visul indica faptul ca tu te respingi pe tine insuti. Te confrunti cu dificultati cand vrei sa ajungi dincolo de gandurile si sentimentele tale. A auzi un ton de apel in visul tau inseamna ca esti receptiv la idei noi si deschis la opiniile altora. Cand visezi ca tu nu vrei sa se intoarca un apel sau un raspuns la un apel telefonic indica o lipsa de comunicare. Exista o situatie sau relatie pe care tu incerci sa o tii la distanta. Cand visezi ca telefonul suna constant inseamna ca unele mesaje nu ajung direct asa cum trebuie. Cand visezi ca ai o convorbire telefonica cu cineva cunoscut visul semnifica o problema pe care trebuie sa o confrunti cu acea persoana. Aceasta problema ar putea avea de a face cu a da o parte din tine. Daca esti pus pe modul asteptare, atunci visul este o metafora esti acceptat pentru admitere sau esti in imposibilitatea de a te exprima liber. Cand visezi ca formezi numarul gresit visul inseamna ca te confrunti cu dificultati in relatiile cu ceilalti. Ai probleme in a te exprima si chibzui lucrurile. Cand visezi ca telefonul a fost lovit indica faptul ca aspectele legate de subconstientul tau trebuie confruntate. Alternativ, se presupune ca ai o teama de a fi expus. Exista ceva ce tu ascunzi. A vedea sau a folosi un telefon mobil in visul tau indica faptul esti receptiv la informatii noi.Visul reprezinta, de asemenea, mobilitatea. Alternativ, visul semnifica lipsa de intelegere. Poate ca ai dificultati in a te apropia de cineva. Cand visezi ca ai pierdut telefonul mobil reprezinta o lipsa de comunicare. Ai pierdut legatura cu unele aspecte ale tale sau cu sentimentele tale sau chiar cu tine insuti. Daca ai gasit un telefon mobil, acest lucru are interpretare ca reconectare si comunicare reinitiata. Cand visezi ca telefonul mobil este pe cale sa se strice presupune ca esti gata sa vorbesti despre ceva ce ai pastrat in interiorul tau.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Televizor : Cand visezi ca te uiti la televizor visul reprezinta mintea ta si curgerea gandurilor tale. Visul reflecta modul in care receptionezi, integrezi si iti exprimi ... :

          Tenis : Cand visezi ca joci tenis visul reprezinta modificari sau provocari in viata ta. Ai nevoie sa devii activ si sa arati tie insuti timp si timp din nou. Alternativ, ...