Interpretare Vise cu Tipete

 

   Cand visezi ca tipi visul are interpretare ca furia si frica. Iti exprimi unele emotii puternice pe care le-ai tinut in tine. Daca incerci sa tipi dar nu iese nici un sunet atunci visul indica sentimentul de neputinta si frustrare in anumite situatii. Nu conteaza cat de greu incerci sa atragi atentia cuiva, nu te aude. Visul evidentiaza dificultatea in comunicare cu aceasta persoana. Ai nevoie sa identifici imediat temerile sau sentimentele tale si sa confrunti aceasta situatie cu cea din viata reala. Alternativ, incapacitatea de a striga poate fi o forma de paralizie REM. Cand visezi ca cineva tipa visul indica faptul ca un prieten sau membru al familiei are nevoie de ajutorul tau.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Tirbuson : A vedea sau a folosi un tirbuson in visul tau sugereaza faptul ca unele aspecte din viata ta sunt scapate de sub control, mai ales daca ai dificultati in ... :

          Toaleta : Daca visezi o toaleta visul are interpretare ca o eliberare de emotii. Ai nevoie sa scapi de ceva din viata ta, care este inutil. Daca visezi o toaleta visul ...