Interpretare Vise cu Toaleta

 

   Daca visezi o toaleta visul are interpretare ca o eliberare de emotii. Ai nevoie sa scapi de ceva din viata ta, care este inutil. Daca visezi o toaleta visul poate fi, de asemenea, o manifestare fizica provocata de o vezica plina. Visul incearca sa te ridici si sa mergi la baie. Daca cureti o toaleta, atunci inseamna ca incepi sa schimbi zidul tau exterior sau sa pierzi inhibitiile tale. Daca visezi o toaleta infundata visul are interpretare ca detii si pastrezi sentimentele tale pentru tine. Emotiile au pus stapanire prea mult timp pe tine si acum ai nevoie sa dai drumul sentimentelor negative. Daca visezi o toaleta debordanta sau inundata visul denota dorinta de ati exprima pe deplin emotiile.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Toamna : A visa la toamna indica faptul ca ceva este pe cale de a ajunge la un capat si ceva nou va incepe. Alternativ, visul este simbolic pentru ciclul de viata. ... :

          Tobe : Cand visezi ca canti la tobe indica faptul ca progresezi in viata stabilindu-ti singur termenii. Esti puternic motivat si te tii de deciziile pe care le faci. ...