Interpretare Vise cu Tren

 

   Daca visezi un tren visul reprezinta conformitate. Tu faci ce face toata lumea. Alternativ, un tren inseamna ca esti foarte metodic. Ai nevoie sa asezi lucrurile in mod specfic si sa faci lucrurile intr-un mod ordonat si secvential. In special, daca vezi un tren de marfa, visul se refera la sarcinile si problemele pe care tu le tarasti dupa tine. De asemenea, este un simbol al muncii manuale. Daca vezi un tren de pasageri, atunci se refera la activitatea mentala. Daca te joci cu un trenulet model visul iti arata ca vrei mai mult control si putere asupra vietii tale si spre ce te indrepti. Visele despre trenuri pot fi, de asemenea, o metafora ca te "instruiesti" pentru un eveniment, loc de munca sau scop. Potrivit lui Freud, un tren este analog cu penisul masculin. Cand visezi ca esti intr-un tren visul are interpretare ca calatoria vietii tale. Acesta are interpretare ca esti pe drumul cel bun in viata si te conduci in directia cea buna. Alternativ, visul inseamna ca ai tendinta sa-ti faci griji inutile intr-o situatie care se va rezolva in cele din urma. Cand visezi ca esti intr-un tren avariat visul sugereaza haos. Calea spre obiectivele tale nu vor functiona in modul planificat. Iti lipseste increderea in tine si ai indoieli in abilitatea ta de a atinge obiectivele tale. Cand visezi ca un tren se ciocneste cu o masina, atunci visul arata ca obiectivele tale din viata sunt in conflict cu sistemul de credinta. Poate cineva urmareste un obiectiv pentru care nu esti interesat. Cand visezi ca cineva este lovit de un tren visul implica faptul ca persoana este pe un drum gresit in viata. Poate ca este nevoie sa o ghidezi in directia cea buna. Astfel de vise pot fi, de asemenea, o proiectie a Sinelui tau. Cu alte cuvinte, esti pe calea gresita de viata si ai nevoie sa schimbi cursul. Cand visezi ca esti mecanic inseamna ca ai control complet intro anumita situatie din viata reala. Cand visezi ca pierzi un tren denota oportunitati ratate. De asemenea, are interpretare ca nu esti pregatit pentru o noua etapa in viata ta. Ai putea amana sau sa opresti treburile pe care nu le poti finaliza.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Trepte : Cand visezi ca urci in sus pe trepte visul indica atingerea unui nivel mai inalt de intelegere. Faci progrese in calatoria ta spirituala, emotionala si materiala. ... :

          Tribunal : Cand visezi ca esti la tribunal pentru fi judecat pentru anumite acuzatii asupra ta, semnifica lupta cu probleme de teama si vinovatie. O situatie sau circumstanta ...