Interpretare Vise cu Trepte

 

   Cand visezi ca urci in sus pe trepte visul indica atingerea unui nivel mai inalt de intelegere. Faci progrese in calatoria ta spirituala, emotionala si materiala. Visul este de asemenea similar cu idei si ganduri care ies la suprafata. Cand visezi ca cobori trepte visul reprezinta gandurile tale reprimate. Regresezi in subconstientul tau. De asemenea visul se refera la obstacole cu care te confrunti in viata ta. Daca iti este frica de a cobori treptele, inseamna ca iti este frica sa te confrunti cu emotiile reprimate si gandurile tale. Exista ceva din trecut pe care nu il recunosti? Cand visezi ca aluneci sau te impiedici pe trepte visul semnifica lipsa de incredere in tine sau de convingere in urmarirea unor eforturi. Daca aluneci cand urci treptele atunci inseamna ca esti in miscare prea repede spre atingerea obiectivelor tale. Daca aluneci cand cobori treptele visul are interpretare ca te misti prea repede in subconstientul tau. Poate nu esti destul de pregatit sa te confrunti cu subconstientul tau sau cu gandurile reprimate. Daca visezi trepte in spirala sau serpuite visul semnifica o crestere si/sau renastere.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Tribunal : Cand visezi ca esti la tribunal pentru fi judecat pentru anumite acuzatii asupra ta, semnifica lupta cu probleme de teama si vinovatie. O situatie sau circumstanta ... :

          Tricotaj : Cand visezi ca tricotezi, inseamna o viata de familie linistita, pasnica si iubitoare. Visul se refera de asemenea, la cineva din viata ta (trecut sau prezent), ...