Interpretare Vise cu Turn

 

   Daca visezi un turn visul semnifica sperante si aspiratii inalte. Daca privesti in jos dintr-un turn, atunci visul indica faptul ca ai o superioritate perceputa asupra altora. Ego-ul tau este umflat. Alternativ, un turn are interpretare ca falus. Daca visezi un turn de apa visul are interpretare ca iti tii emotiile in interior. S-ar putea sa fii in imposibilitatea de a-ti exprima sentimentele adevarate, mai ales sentimente de dragoste. Alternativ, un turn de apa indica un fals sentiment de securitate. Cand visezi ca urci intr-un turn denota cautarea ta spre spiritualitate si idei subconstiente care pot fi materializate. Cand visezi ca un turn se misca sau se prabuseste visul anunta o viitoare schimbare drastica.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Tuse : Cand visezi ca tusesti reprezinta frica sau nemultumirea fata de aspecte ale viitorului. Ai nevoie sa pui o oarecare distanta intre tine si altii. Pe de alta ... :

          Ucidere : Cand visezi ca tusesti reprezinta frica sau nemultumirea fata de aspecte ale viitorului. Ai nevoie sa pui o oarecare distanta intre tine si altii. Pe de alta ...