Interpretare Vise cu Ucidere

 

   Cand visezi ca omori pe cineva, visul indica faptul ca esti pe punctul de a-ti pierde cumpatul si auto-controlul. Trebuie sa sii seama de persoana pe care au ucis-o si sa te antrebi daca simti furie fata de ea in viata reala. Visul tau poate exprima o furie ascunsa. Alternativ, vrei sa ucizi un aspect al tau reprezentat de persoana ucisa. Identifica caracteristicile acestei persoane si intreaba-te care dintre acestea incerci sa le pui capat. Cand visezi ca esti ucis, visul are interpretare ca actiunile tale nu sunt conectate la emotiile si constiinta ta. Visul se refera la schimbari drastice pe care incerci sa le faci. Este o caracteristica de care vrei sa te descotorosesti sau un obicei de care vrei sa scapi. Uciderea reprezinta indepartarea unor parti vechi sau obiceiuri vechi. Alternativ, visul reprezinta sentimentul de dezamagire sau tradare de catre cineva din viata reala. Te simti coplesit, socat si dezamagit.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Ucigas : Daca visezi un criminal, visul are interpretare ca un aspect esential al sentimentelor tale a fost taiat. Simti ca pierzi identitatea si individualitatea. ... :

          Ulei : A vedea ulei in visul tau reprezinta dorintele tale ca lucrurile sa mearga mai bine. Poate ca ai nevoie sa pui un pic de ulei in ceva pentru a pune lucrurile ...