Interpretare Vise cu Unghii

 

   A-ti privi unghiile in vis indica faptul ca te aperi de ceva. Ia in considerare lungimea unghiilor, culoarea (daca este cazul), starea, precum si curatenia unghiilor pentru sensuri suplimentare pentru visul tau. Cand visezi ca unghiile sunt lungi, atunci inseamna lenea ta. Nu iei masuri intr-o anumita privinta. Daca porti unghii false, atunci se are interpretare ca incerci sa fii mai apropiat de alte persoane, insa nu-ti pasa de interesul lor. Ai putea actiona intr-un mod necinstit. Cand visezi ca ti-ai rupt o unghie are interpretare ca incerci sa eviti o situatie sau incerci sa scapi de responsabilitate. Alternativ, visul poate reflecta imaginea ta de sine. Esti excesiv de preocupat de modul in care altii te percep. Cand visezi ca iti lustruiesti unghiile reprezinta „glamour”. Cand visezi ca iti rozi unghiile indica faptul ca o problema este prea greu de rezolvat. Nu esti sigur de modul in care ai putea rezolva o situatie din viata de veghe. Cand visezi ca unghiile tale cresc rapid se refera la dorintele tale de a cunoaste mai bine pe cineva. Vrei sa fii capabil sa-ti extinzi o parte din tine catre altii.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Uragan : A vedea un uragan in vis indica schimbari bruste si neasteptate care au loc in viata ta. Este posibil sa ai unele emotii distructive si puternice. Cand ... :

          Urca : A visa ca te cateri cu ceva (scara, franghie, etc), inseamna ca incerci sa depasesti o situatie blocanta. Visul sugereaza de asemenea ca obiectivele tale ...