Interpretare Vise cu Urechi

 

   Daca visezi urechi visul are interpretare ca trebuie sa fii mai sensibil sau receptiv la indrumarea si asistenta pe care altii ti-o ofera. Poate te bazezi prea mult pe propria judecata si intuitie. Ai nevoie sa asculti mai atent la ceea ce se spune. Pe de alta parte, visul semnifica imaturitatea si lipsa de experienta. Cand visezi ca urechile tale sunt ciudate sau nu sunt la fel, atunci aceasta indica inselaciune. Cand visezi ca iti cureti ceara din urechi visul are interpretare ca nu ii asculti pe cei din jurul tau. Ar putea fi ceva ce refuzi sa auzi. Te faci ca esti surd? A visa durere de urechi indica faptul ca vei primi vesti proaste sau ofensatoare. Cand visezi ca cineva te trage de urechi visul indica diferenta de opinie si neintelegeri. Daca tu tragi de urechi pe altcineva, atunci visul are interpretare ca ai tendinta de a-ti impune opiniile altora. Cand visezi ca urechile tale devin rosii visul are interpretare ca rusine sau vinovatie. Cand visezi ca cineva iti sopteste la ureche visul are interpretare ca trebuie sa acorzi o atentie mai mare unor lucruri sau sa asculti pe cineva cu mai mare grija. Pe de alta parte, visul reprezinta nesiguranta ta si nelinistea ca oamenii te vorbesc pe la spate. A visa ca iti faci un piercing in urechi reprezinta niste remarci intepatoare sau insulte.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Urina : Daca visezi urina visul reprezinta sentimentele pe care le-ai respins. Alternativ, visul poate fi un joc de cuvinte pentru atitudinea ta "suparacios". Cand ... :

          Urs : A vedea un urs in visul tau reprezinta independenta, puterea, moartea si reinnoirea, si / sau invierea. Ursii are interpretare ca ciclul vietii. Ai putea fi ...