Interpretare Vise cu Urina

 

   Daca visezi urina visul reprezinta sentimentele pe care le-ai respins. Alternativ, visul poate fi un joc de cuvinte pentru atitudinea ta "suparacios". Cand visezi ca urinezi visul are interpretare ca o curatare si o eliberare de emotii negative sau reprimate. In functie de contextul din vis, urinarea este simbolica pentru lipsa de control asupra vietii tale. Esti literalmente "iritat" si nu te exprimi intr-un mod pozitiv sau constructiv. Cand visezi ca urinezi in public visul are interpretare ca o lipsa de intimitate intr-o problema personala. Alternativ, visul inseamna ca incerci sa stabilesti limitele tale si sa "marchezi teritoriul." Cand visezi ca cineva urineaza pe tine visul inseamna ca simti povara emotionala a acestei persoane. Persoana transfera toate sentimentele pe tine. Alternativ, visul are interpretare ca lipsa sentimentului valorii de sine. Cand visezi ca ai urinat accidental pe tine sau ai udat pantalonii, atunci aceasta implica faptul ca esti pe punctul unei izbucniri emotionale. Esti disperat sa eliberezi toate sentimentele pe care le-ai pastrat inchise in tine.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Urs : A vedea un urs in visul tau reprezinta independenta, puterea, moartea si reinnoirea, si / sau invierea. Ursii are interpretare ca ciclul vietii. Ai putea fi ... :

          Usa : Cand visezi ca intri printr-o usa inseamna noile oportunitati care-ti sunt asternute inainte. Intri intr-o noua etapa in viata ta si te deplasezi de la un ...