Interpretare Vise cu Usa

 

   Cand visezi ca intri printr-o usa inseamna noile oportunitati care-ti sunt asternute inainte. Intri intr-o noua etapa in viata ta si te deplasezi de la un nivel de constiinta la altul. In special, o usa care se deschide spre exterior semnifica nevoia ta de a fi mai accesibil pentru altii, in timp ce o usa care se deschide in interior denota dorinta ta de explorare interioara si de auto-descoperire. A vedea o usa deschisa in vis are interpretare ca receptivitatea si disponibilitatea de a accepta idei / concepte noi. In special, a vedea o lumina in spatele usii are interpretare ca te indrepti spre o mai mare spiritualitate. A visa ca usa este inchisa sau blocata inseamna oportunitati care sunt refuzate si nu sunt disponibile pentru tine sau pe care le-ai pierdut. Ceva sau cineva iti blocheaza progresul. Ea are interpretare ca, de asemenea, sfarsitul unei faze sau proiect. In special, in cazul in care te afli in afara usii inchise, apoi se are interpretare ca aveti tendinte anti-sociale. Daca sunteti in interiorul usii incuiate, atunci ea reprezinta lectii dure, care trebuie sa fie invatate. Cand visezi ca inchizi usa cu lacatul are interpretare ca te incui in tine insuti si nu permiti altora sa aiba acces la tine. Esti ezitant in a lasa pe altii inauntru pentru a dezvalui sentimentele tale. Acesta este un indicator al unei frici si neincredere de sine. Daca cineva iti tranteste usa in fata, apoi se indica faptul ca te simti exclus sau ca o activitate sau chiar tu sunteti ignorati. A vedea usi rotative in visul tau are interpretare ca literalmente te misti in cercuri si nu ajungi nicaieri. Este posibil sa simti ca oportunitatile si optiunile tale duc intr-o fundatura.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Usturoi : Cand visezi ca mananci usturoi semnifica simtul tau practic si sensibilitatea in chestiunile inimii. Cauti siguranta in dragoste. A vedea un catel de usturoi ... :

          Vaca : Cand visezi ca mananci usturoi semnifica simtul tau practic si sensibilitatea in chestiunile inimii. Cauti siguranta in dragoste. A vedea un catel de usturoi ...